Mjeksia Profetike

Mjeksia Profetike

MOST COMMENTED

28 – MË MJAFTON MUA ALLAHU, S’KA ZOT TJETËR PËRVEÇ TIJ,...

Më mjafton mua Allahu, s’ka zot tjetër përveç Tij, unë mbështetem tek Ai, dhe Ai është Zoti i Arshit të madh حَسْبِيَ اللَّهُ لَا إِلَٰهَ...

HOT NEWS