Të tjera

Të tjera

MOST COMMENTED

SINQERITETI NË KURAN

1.Thëniet nga Kurani në lidhje me sinqeritetin vijnë në mënyrën urdhërore dhe formën e një pohimi të theksuar. Thotë i Lartësuari: ﴿وَمَا أُمِرُوا إِلَّا...

HOT NEWS