Home Authors Posts by perparim.r

perparim.r

7827 POSTS 0 COMMENTS

MOST COMMENTED

A duhet ta ndërroj udhën nëse shoh diçka të keqe?

0
Pyetje: Çfarë mund të na thoni në lidhje me disa njerëz, po edhe besimtarë muslimanë, ndërrojnë kahen e tyre, gjegjësisht ndërrojnë qëndrimin e tyre...

Njeriu dhe pushteti

HOT NEWS