Lajme

Home Lajme

MOST COMMENTED

Çfar tha I dërguari i Allahut, alejhi selam për gratë që...

0
Ka thënë Ibn Abasi, radijAllahu anhu: “I dërguari i Allahut, alejhi selam, i ka mallkuar ata burra që imitojnë gratë dhe gratë që imitojnë...

Islami ndyshoi jetën time

HOT NEWS