Lajme

Lajme

MOST COMMENTED

Ademi Alejhi Selam dhe qetësia shpirtërore

Hyrje Thotë Zoti i madhëruar në Kuran:” Ne thamë: “O Adem, jeto ti dhe gruaja jote në Xhenet..” (Bekare, 35) Edhe pse Ademi a.s jetonte në xhenet,...

HOT NEWS