Mjeksia Islame

Home Mjeksia Islame

MOST COMMENTED

A LEJOHET TË THUHET: “KOHË E KEQE”, “KOHË E PABESË” APO...

0
A lejohet të thuhet: “Kohë e keqe”, “kohë e pabesë” apo “ç’fatkeqësi dhe humbje dita që të njoha”? Ibn Uthejmini (Allahu e mëshiroftë) thotë: Shprehjet...

Kujdes, mos u privo!

HOT NEWS