A e dini se

Home A e dini se

MOST COMMENTED

A lejohet gënjeshtra dhe nëse po, kur?

0
Pyetja: A lejohet gënjeshtra dhe nëse po, kur? Përgjigja: Falenderimet i takojnë Allahut, paqja dhe bekimet e Tij qofshim mbi të dërguarin e Tij Muhamed, mbi familjen,...

A ekzitojnë fantazmat?!

HOT NEWS