Familja

Familja

MOST COMMENTED

Mrekullia psikologjike e agjërimit | Mjeksia Islame

Ekzistojnë efekte signifikante psikologjike të agjërimit, manifestuar në paqe dhe qetësi-prehje psikike. Bezdisja personale është minimale dhe shkalla e kriminalitetit zvogëlohet në shoqëri. Agresioni...

HOT NEWS