Hixhame

Hixhame

MOST COMMENTED

Studimi amerikan: feja, institucioni më i besueshëm në Shqipëri. Politika në...

Një studim i kryer nga Instituti për Demokraci dhe Ndërmjetësim në bashkëpunim me UNDP, ka nxjerrë në pah se feja përbën institucionin më të...

HOT NEWS