Hixhame

Home Hixhame

No posts to display

MOST COMMENTED

Efektet e duhanit te fëmijët që rriten në prani të tij

0
Shkencëtarët kanë vendosur lidhjen midis duhanit që pihet në prani të fëmijëve dhe sëmundjeve të frymëmarrjes kur ata rriten. Një studim i paraqitur pranë Shoqatës...

KUSH DËSHIRON …!

HOT NEWS