Hixhame

Home Hixhame

No posts to display

MOST COMMENTED

Misvaku (pastrimi i dhëmbëve) dhe pastërtia vetjake

0
Aishja (Allahu qoftë i kënaqur me të) përcjell se Profeti (paqja dhe bekimi i Allahut qofshin mbi të) ka thënë:“Siuaku është pastërti për gojën...

HOT NEWS