Ilmihalli

Ilmihalli

MOST COMMENTED

NËSE NUK MË SHIHNI NË XHENET, PYETNI PËR MUA!

Transmetohet se Iblisi i mallkuar i ka thënë Allahut të Plotfuqishëm: „Pasha Madhërinë dhe Fuqinë Tënde, unë njerëzit do t’i mashtroj dhe do t’i...

HOT NEWS