Sociale

Sociale

MOST COMMENTED

Koha kur duhet bërë dhikri i mëngjesit dhe i mbrëmjes.

Ibn Kajim el Xheuzije (Allahu e mëshiroftë) thotë: Ka thënë Allahu i Lartësuar : “Madhëroje Zotin tënd e falënderoje Atë para lindjes së diellit dhe para...

HOT NEWS