Shkencë

Shkencë

MOST COMMENTED

Partia nacionaliste Naseriste e Egjiptit rradhitet me regjimin e kriminelit assad

http://www.youtube.com/watch?v=JcxyprkvSGM Partia arabe egjiptiane demokratike Naserije dhe lëvizjet e tjera nacionaliste kanë shfaqur gatishmërinë e tyre për t'iu bashkuar ushtrisë së regjimit sirian në luftë...

HOT NEWS