10 gjëra për të cilat mund të pendohesh në të ardhmen

0
330

Synimin për të kënaqur të gjithë
Dhënia hapësirë të tjerëve për të të formësuar ëndrrat tua (bindjet, idetë, konceptet)
Shoqërimi me njerëzit me qasje, ide dhe veprime negative
Egoizmi dhe narcizmi (pëlqimi i vetvetes)
Shmangia nga ndryshimi dhe zhvillmi
Dorëzimi para vështirësive
Bërja e çdo gjëje në jetën tënde vetëm, pa ndihmën dhe këshillat e askujt
Pajtimi me më pak se që e meriton
Shtyrja e gjërave për më vonë, sikur ditët për ty nuk do të mbarojnë kurrë
Përtacia dhe shpresa e rreme

Përshtati në shqip (version i shkurtuar): SEDAT ISLAMI (Sedatislami.com)

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here