A nuk është agjërimi zbulimi më i mirë i shekujve modern ?

0
349

Cili është zbulimi më i madh i këtij shekulli modern?

Zbulimi i vezëve te dinouserëve në malet e Mongolisë, për të cilët shkencëtarët mendojnë se janë të vjetra 10,000,000  vjet më parë?

Ora me kohë radioaktive me të cilën Prof. Lane nga Universiteti Tuft,  llogariti se mosha e tokës është 1,250,000,000 vite?1001_inventions_book_05

Aeroplanët? Laserat? Televisioni? Radio?

Kompjuterat? Telefonat? Automobilat?

Zbulimi më i madh i kohës moderne është agjërimi.

Asnjë nga keto zbulime nuk krahasohet me agjërimin.

Agjërimi është zbulimi më i madh i njeriut modern, sepse është metoda e ripërtrirjes së vetvetes në aspektin fizik, mental dhe shpirtëror. Njeriu gjithmon ka dëshirë të qëndroj i ri dhe me agjërim është e mundshme për të parandaluar plakjen e parakohshme dhe vdekjen e parakohshme.

Zoti që krijoi 1oo  trilion qeliza dhe që arrijnë një baraspeshë të plotë, ai që na krijoi e di ma se mirë çka na duhet dhe cili është zbulimi më i madh që na dha ta gjejmë.

Dr. Nazmi Z. Mehmeti – profesor në shmt Presheva – profili mjekësi
Edona Rexhepi – nxënëse e klasës 3/8 në Shmt Presheva – profili mjekësi
Elma Zejnullahu – nxënëse e klasës 3/8 në Shmt Presheva – profili mjekësi

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here