Lajme

Lajme

MOST COMMENTED

SHKATËRRIMI I KËSHTJELLËS ALAMUT

27 Sheval të vitit 654 h Këtë kështjellë, të shkatërrimit dhe atentateve ndaj udhëheqësve të hilafetit, e shkatërroi udhëheqësi i tatarëve Holako gjatë fushatës së...

HOT NEWS