Tregime

Tregime

MOST COMMENTED

A kam bërë gjynah që kam dalë me një djalë që e kam dashur me shpirt por familja ime më ka martuar për një tjetër që unë nuk e njoh dhe nuk e dua.

Pyetje: A kam bërë gjynah që kam dalë me një djalë që e kam dashur me shpirt por familja ime më ka martuar për një tjetër që unë nuk e njoh dhe nuk e dua. A kam bërë unë gjynah apo familja ime? Përgjigje: Motër e nderuar!Çdo femër myslimane adoleshente, duhet ta ketë parasysh se për martesën e saj do të vendosë ajo...

HOT NEWS