Pyetje

Pyetje

MOST COMMENTED

ÇASTI PAS NAMAZIT TË IKINDISË, ÇAST KUR PRANOHEN LUTJET

Neglizhenca ndaj përfitimit të mirësive dhe begative në këtë çast. Ibn Kajimi, Allahu e mëshiroftën thotë: “Ky çast është koha e fundit pas namazit të...

HOT NEWS