Home Të tjera Zgjodhem per ju Sa është e vërtetë se dikujt i tregohet vdekja? – Hija Islame

Sa është e vërtetë se dikujt i tregohet vdekja? – Hija Islame

Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë. Në vazhdim stafi i faqes tonë për ju motra dhe vëllezër kemi përzgjedhur një video të shkurtër në të cilën në vazhdim do të dëgjojmë Hoxhën Bedri Lika i cili në vazhdim të kësaj shkëputje do të flet në lidhje me pyetjen se Sa është e vërtetë se dikujt i tregohet vdekja ju ftojmë që të ndjekim videon në vazhdim për të marë përgjigjen

Previous articleFjalët e një mjeku pasi bëri autopsinë e një të vdekuri
Next articleUshqimi Nr.1 në Botë kundër Sulmit në Zemër, Hipertensionit, Goditjes në Tru dhe Kolesterolit.