Home Lajme Sulltanët mjekoheshin me Hixhama

Sulltanët mjekoheshin me Hixhama

Hixhama (kupëzimi medicinal) terapi efektive …

Sulltan ABDULHAMIDIi II-të – i cili ishte njëri nga sulltanët e fundit të Perandorisë Osmane – kishte bërë kupëzimin medicinal (hixhama) për çrregullimin e gjumit nga i cili vuante.

h_big_hijama05

Përkthimi i fotos: Hixhama të cilën ia bënë Sulltan ABDULHAMID-it të II-të (i cili vuante nga insomnia/pagjumsia) – mundësoi që ai të flej gjumë rehatshëm.

Përzgjodhi dhe përshtati: Dr.med. Abdurrezak

 

Previous articleHurma parandalon disa sëmundje
Next articleHeqja e gjakut, hedhja e kupave (hixhama, cupping therapy)