HISTORI

HISTORI

MOST COMMENTED

Rrjedhje kimike në West Virginia

Presidenti amerikan, Barack Obama, shpalli gjendjen e jashtëzakonshme në West Virginia, pasi një rrjedhje kimike detyroi autoritetet të mbyllin shkolla dhe biznese, ndërsa 300...

HOT NEWS