HISTORI

HISTORI

No posts to display

MOST COMMENTED

‘KUSH USHQEHET NË KURRIZ TË NJË MUSLIMANI’

Vekas ibn Rabiah përcjell nga Mustevrid el Kureshij, radijAllahu anhu, të cilit i kishte treguar i dërguari, sal-Allahu alejhi ve selem, dhe ka thënë:...

HOT NEWS