Home ARTIKUJ Video Projekt:Fakt i haruar, Perandoria Osmane e mbuti gjakëpirësin Vlladislav Drakulla

Video Projekt:Fakt i haruar, Perandoria Osmane e mbuti gjakëpirësin Vlladislav Drakulla

images

 

http://www.youtube.com/watch?v=7Sv1boDacaY

Previous articleSiri: Masakër e re në qytetet Nabek dhe Damask nga forcat e regjimit të Assadit, pamje tronditëse (FOTO)
Next articleDisa fjalë për muftinë e ummetit Shejkh Muhamed Nasirudin Albani