Home ARTIKUJ Mbi 800 arabë luftuan përkrah UÇK-së

Mbi 800 arabë luftuan përkrah UÇK-së

                                                                                                                                         1489126_564420243642351_1259608052_n

Mbi 800 MJEKRROSHA |PANTOLLSHKURTËR | MUXHAHIDIN | TALIBAN | ARAB | EKSTREMIST | TERRORIST | FUNDAMENTALIST

[siç i quajnë kosovarët sekularist e filo-katolik]

luftuan krah-për-krah me UÇK-në, i dulën në ndihmë popullit të përvuajtur, dhe që të gjithë ishin nga shtetet e ndryshme, nga lindja dhe perendimi!.

Previous articleI ka vrarë heshtja e ummetit: Fatimja, Varda dhe Muna – të lindura së bashku dhe të djegura së bashku
Next articleMasakra shokuese ne qytetin Nabek të Sirisë, pamje tronditëse