Mjeksia Profetike

Mjeksia Profetike

MOST COMMENTED

Kurimi me Rukje nga Kurani dhe Tradita Profetike

Kurani eshte sherim per besimtaret. Allahu i Madheruar thote: “Thuaj: “Ai (Kurani) është udhërrëfyes dhe shërim për besimtarët”. Por ata që nuk besojnë, janë të...

HOT NEWS