Home Mjeksia Profetike 7gjera qe nuk i ke ditur e qe duhesh t’i dish

7gjera qe nuk i ke ditur e qe duhesh t’i dish

Ankthet gjatë gjumit, nuk janë çdoherë si rezultat i streseve.

Ëndërrat e vazhdueshme me njerëz të vdekur janë sinjale se ai përson ka probleme të vazhdueshme inorganike me shëndetin e tij.

Ankthet e shumta të cilat njerëzit i përjetojnë gjatë gjumit shpeshherë vijnë nga ngacmimet të cilat vijnë nga exhinet, mësyshi dhe nga magjia.

Njerëzit janë të njëjtë derisa t’iu vijnë sprovat.

Ta njohësh dallimin mes sëmundjeve organike, psiqike dhe atyre shpirtërore është vlerë e madhe në kohën kur kjo fare pak ndodh.

Shërimi i vërtetë tek çdo i sëmurë fillon kur bindja ngulitet thellë se vetëm Allahu është Shërues.

Para gjumit!

Nëse mer abdest, i këndon disa pjesë nga kur’ani, bjen në krah të djathtë,nuk do jesh pjesë e çfarëdo lloj ankthi gjatë natës.

 

Previous articleJeni i stresuar
Next articleMbulimi i enëve të ushqimit dhe mbyllja e calikëve të ujit