Mjeksia Bimore

Mjeksia Bimore

MOST COMMENTED

Përse e do Allahu teshtimën dhe e urren gogësimën?

Ebu Hurejrah përcjell se Profeti – lavdërimi dhe paqja e Allahut qofshin mbi të – ka thënë: “Me të vërtetë Allahu e do teshtimën...

HOT NEWS