Mëso Islamin

Home Mëso Islamin

MOST COMMENTED

A është i mundur pajtimi midis sunive dhe shiave? Përgjigjet Shejkh...

0
Pyetje: Cili është qëndrimi juaj, duke shikuar në bazën e historisë së shiave (rafidive), pajtimi mes sunive dhe atyre? Përgjigje: Falënderimi i takon All-llahut. Pajtimi mes shiitëve dhe...

HOT NEWS