ISLAM

ISLAM

MOST COMMENTED

“Gjurmët e zjarrit” në Mesxhid-i Aksa ende të pranishme pas 48...

Kryetari i Këshillit të Lartë Islam në Jerusalem dhe teologu i Mesxhid-i Aksasë, Ikrime Sabri, tha se gjurmët e zjarrit si pasojë e zjarrvënies...

HOT NEWS