Hadithe

Hadithe

MOST COMMENTED

KETA JAN KATER MELAIKET E MDHENJE TE ALLAHU?

Kater Meleket e medhenje te Allahut xh.sh Numerin e Melekeve nuk e di askush pervec se Allahu i Madheruar. Ne Kur’an dhe ne hadithet...

HOT NEWS