Lajme

Lajme

MOST COMMENTED

Më së pari ziliqarin e vret zilia e tij

Tregohet se një njeri kishte traditë që ta vizitonte njërin nga mbretërit. Mbreti e ulte atë pranë tij, e nderonte shumë dhe i dëgjonte...

HOT NEWS