ArgËtim

ArgËtim

MOST COMMENTED

Ç’është adhurimi?

Pyetje: Ç’është adhurimi (ibadeti)? Përgjigje: Adhurimi (ibadeti) është kulmi i përunjësisë dhe i nënshtrimit, i dashurisë dhe i besnikërisë ndaj të cilit e bën. Me...

HOT NEWS