ArgËtim

ArgËtim

MOST COMMENTED

A janë xhinët shpirtra apo trupa?

Pyetje: “A janë xhinët shpirtra apo trupa?” Përgjigje: “Me sa duket ata janë të përbërë nga trupa dhe shpirtra. Megjithatë ata kanë mundësinë të shndërrohen....

HOT NEWS