Home Të tjera Pyetje A mund të marr kredi për biznes?

A mund të marr kredi për biznes?

Pyetje: ”A është e lejuar për të marrë hua para për të bërë biznes?”

Përgjigje: ”Kjo lejohet. Për deri sa kredia nuk përbëhet nga kamata, kjo është në rregull. Nuk ka rëndësi pse ti i huazon paratë.”

“Por nese ka kamate nuk lejohet”

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

nga Xhamiambret

Previous articleA konsiderohet shpërfillje ndaj Kuranit nëse ai vetëm dëgjohet dhe nuk lexohet?
Next articleA lejohen te mbahen hajmalite?