Shperblimi i mrekullueshem i atij qe u jep jete zemrave te njerezve me Teuhid

0
362

Nga theniet e dijetareve:
Nje grua imorale hyri ne Xhenet, per shkak te ujit qe i dha nje qeni, duke e shpetuar jeten e tij nga ngordhja dhe si shperblim Allahu i dha asaj nga uji i Xhenetit, duke e futur ne te.

Cfare mund te mendosh per shperblimin e mrekullueshem te atij qe u jep jete zemrave te njerezve me Teuhid, pasi me pare ishin te vdekura nga shirku! I ngjall ato zemra me Teuhidin e Allahut per te cilin ata u krijuan!

Shejh Abdulmuhsin El Abad
Allahu e ruajtte!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here