Home Të tjera Zgjodhem per ju Nuk po qajë për veten time se po vdes, por po qaj...

Nuk po qajë për veten time se po vdes, por po qaj për Xhennetin nëse e humbas

 

Nuk po qajë për veten time se po vdes,
Por po qaj për Xhennetin nëse e humbas,
Ky është një realitet, a thu çfarë kemi përgatit për atë që na pret?!

SubhanAllah !!

Kur përgatisim gjërat e udhëtimit, kemi frikë se mos po harrojmë ndonjë gjë qoftë edhe e vogël.
Dhe sa më e gjatë që është rruga, aq më shumë shtohet kujdesi për përgatitje!

Por, Athua çfarë kemi përgatitur për udhëtimin që na pret, ose XHENNET i përjetshëm, Ose XHEHNEM i tmershëm dhe i përhershëm?!!

Për një udhëtim të tillë të përgatitemi. !!!

Përktheu Ismail Beqiri

Previous articleI kaloi namazi, e ndëshkoi veten dhe fitoi
Next articleAllahu ia ka ndaluar Xhenetin tre personave