Home Të tjera Zgjodhem per ju Allahu ia ka ndaluar Xhenetin tre personave

Allahu ia ka ndaluar Xhenetin tre personave

Pejgamberi sal-lAllahu alejhi ue sel-lem ka thënë:

“Allahu ia ka ndaluar Xhenetin tre personave: pijanecit, të pabindurit ndaj prindit, dhe të degjeneruarit. Ai që e miraton fëlliqësinë në familjen e tij, ai është i degjeneruar.”

Burimi: Sahihul xhami’ 3052.
Përktheu: Besmir Cacani.

Previous articleNuk po qajë për veten time se po vdes, por po qaj për Xhennetin nëse e humbas
Next articleCILI UJK DO TË FITOJ BETEJËN?