Home Të tjera Zgjodhem per ju CILI UJK DO TË FITOJ BETEJËN?

CILI UJK DO TË FITOJ BETEJËN?

 

CILI UJK DO TË FITOJ BETEJËN?

Një plak po i tregon nipit të tij:

“Në gjoksin tim jetojnë dy ujq. Një nga ta është ujku i errësirës, zilisë, pa shpresës, frikës dhe dyshimit.
Ujku tjetër është i dritës, dashurisë, dëshirës, dhe lumturisë”.

Nipi pyet: “Dhe cili nga këta ujq do të fitoj betejën?”

Plaku përgjigjet: Ujkun që do ta ushqej.

Cilin ujk po e ushqeni ju në jetën tuaj?

Përktheu dhe përshtati nga gjermanishtja në shqip: Mustafë Mehmeti,

Previous articleAllahu ia ka ndaluar Xhenetin tre personave
Next articleNË FYTYRAT E BESIMTARËVE KA SHKËLQIM, POR NË FYTYRAT E JOBESIMTARËVE KA TURPËRIM