Home Të tjera Zgjodhem per ju Një histori që ka ndodhur vetëm një herë në tokë … (Degjojeni)...

Një histori që ka ndodhur vetëm një herë në tokë … (Degjojeni) –

Një histori që ka ndodhur vetëm një herë në tokë … (Degjojeni)

Ne si staf kemi pë qëllim që juve të ju ofrojmë sa më shumë rreth islamit por gjithsesi se kemi Harxhime kështu që ju lutemi që pasi ta dëgjoni përgjigjen të klikoni mbi reklamën që shfaqet poshtë këti teskti sepse ashtu ne do ti mbulojmë harxhimet tona..

Për të dëgjuar përgjigjen e kësaj pyetje mund të dëgjoni videon duke klikuar linkun me poshte..

Allahu ju shperbleft e ju ruajt nga cdo e keqe..

Previous articleSi të mbrohemi nga magjia dhe shërohemi ?
Next articleGjëja e parë për të cilën do të japë llogari robi (i Allahut) në Ditën e Ringjalljes