Home Të tjera Zgjodhem per ju A mund të shkoj bedel në Haxh për babën edhe pse nuk...

A mund të shkoj bedel në Haxh për babën edhe pse nuk ma ka lanë amanet? –

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së nderuar Bekir Halimi thotë: A mund të shkoj bedel në Haxh për babën edhe pse nuk ma ka lanë amanet?

për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë:

Previous articleShejtani futet në zemra në gjashtë mënyra –
Next articleSHFRYTËZIMI I DHJETË DITËVE TË MUAJIT DHUL HIXHE