A Lejohet Veshja E Këpucëve Te Larta (Me Taka Dhe Që Bëjnë Zhurmë, Kërcasin) Për Femrat? –

0
486

Nëse këpucët janë me taka që bëjnë zhurmë, e tillë gjë në ambientet publike duhet të eliminohet, pasi Allahu i Lartësuar ka thënë :  «Le të mos kërcasin me këmbët e tyre e të identifikohet fshehtësia e stolive të tyre» [Kuran: Nur, ajeti: 31] …

Por nëse këpucët janë të larta në vetvete në një formë të tillë që nuk nxjerrin zë, nuk vishen për të rënë në sy, nuk vishen për të imituar femrat jodinjitoze dhe jo të moralshme, nuk i japin femrës pamje provokuese, nuk e dëmtojnë fizikun e femrës, nëse takat nuk vishen për t’u dukur (sidomos nëse mbulohen); nëse shmangen këto gjëra, origjina në këpucët dhe veshjet që vishen kësisoj është lejimi, në të kundërt, ato nga të lejuara bëhen të ndaluara ose të urryera…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here