Jetimi dhe Fukaraja ne diten e Bajramit… –

0
476

Dhulkarnejn Ramadani – Jetimi dhe Fukaraja ne diten e Bajramit. Ne si staf kemi pë qëllim që juve të ju ofrojmë sa më shumë rreth islamit por gjithsesi se kemi Harxhime kështu që ju lutemi që pasi ta dëgjoni përgjigjen të klikoni mbi reklamën që shfaqet poshtë këti teskti sepse ashtu ne do ti mbulojmë harxhimet tona Për të dëgjuar përgjigjen e kësaj pyetje mund të dëgjoni videon duke klikuar linkun me poshte..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here