Home Të tjera Zgjodhem per ju Zemrat e njerëzve, më së shumti prishen nga gjashte gjëra

Zemrat e njerëzve, më së shumti prishen nga gjashte gjëra

1. Të mëkatuarit me nijet se do të pendohen.

2. Të nxënit dije por nuk punohet me të.

3. E nëse punohet me të, nuk ka sinqeritet.

4. Hanë furnizimin e Allahut dhe nuk falënderojnë.

5. Nuk janë të kënaqur me atë që u ka dhënë Allahu.

6. I varrosin të vdekurit e tyre dhe nuk marrin mësim nga kjo. (Hasan el-Basri)

Previous articleMos imito personalitetin e të tjerëve – Aid el Karni “Mos u trishto”
Next articleDisa rregulla në lidhje me mrekullitë shkencore të Kuranit.