Home Të tjera Zgjodhem per ju KËSHILLË PËR ZGJEDHJEN E BASHKËSHORTES:

KËSHILLË PËR ZGJEDHJEN E BASHKËSHORTES:

“Kërkoje atë që është modeste dhe e sinqertë, e cila dëshiron të përparojë në fe,

Atë që ta thotë të vërtetën dhe që është gati të bëjë gjithçka për ty,

Atë që buzëqesh kur të shikon ty,

Atë që është e turpshme kur është e nevojshme dhe e zemëruar kur është xheloze,

Atë për të cilën ti je e gjithë bota e saj,

Atë që të dëshiron edhe pa monedha dhe gjëra të shtrenjta,

Atë që bën sabër dhe di të presë.”

Përshtati: Miftar Ajdini

Previous articleBazat e dhimbjes se kokes
Next articleSHPIFJA NDAJ DIJETARËVE