Keni 6666 mesazhe të palexuara !!!?

0
364

Sikur këto ajete ti konsideronim si diçka jetike për jetën tonë…1966951_660388517336342_1098492002_n

Transmetohet se Ikrime ibnul ebi Xhehl, e merrte mus’hafin dhe e lexonte gjatë, pasi që lexonte e mbyllte dhe thoshte:
“Sikur ti trajtonim fletët e Kurani sikur të jenë letra të dërguara nga Allahu”…pastaj e shtrëngonte mus’hafin për gjoksi dhe e zinte gjumi në këtë gjendje !

A thua vallë akoma nuk e kemi të qartë se e kemi braktis Kuranin, e nuk ja kemi vendos vetes obligim leximin qofte edhe të 2 faqeve në ditë nga Kurani për të medituar mbi “mesazhet” e Allahut ?!

SubhanAllah, sa shumë jemi habitur.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here