Home Psikologjia Islame Hasen El Basriun e ka pyetur një burrë ??

Hasen El Basriun e ka pyetur një burrë ??

Hasen El Basriun e ka pyetur një burrë dhe i tha:

“Kam një vajzë e dua ta martoj, me kë ta martoj?”1975064_664008606974333_377387865_n

Tha: “Martoje me atë që është i devotshëm,se ai nëse e do
e nderon dhe nëse nuk e do nuk i bën padrejtësi.”

Previous articleKeni 6666 mesazhe të palexuara !!!?
Next articleVAJZA ME TË CILËN KEMI RA NË DASHURI TË GJITHË!!