Kelmendi: Imamët u arrestuan padrejtësisht!

0
353

gximiDeputeti i zgjedhur nga qytetarët e Kosovës, Dr. Gëzim Kelmendi ka deklaruar për Radio Pendimin se ai nuk do të votoj asnjë kandidat për kryetar parlamenti nëse nuk ka arsye të pranueshme. Siç thotë ai seanca eardhshme nuk ëhstë shpresdhënëse. Ai edhe një herë theksoi se tashmë nuk është pjesë e koalicionit me Partinë demokratike të Kosovës.” Nga dje ( E Mërkurë) unë nuk jam pjesë e kolaicionit me PDK-në dhe vota ime nuk i shkon kësaj partie për çfarëdo kandidati për kryetar parlamenti”, ka thënë ndër tjerash Kelmendi në duke folur për Radio Pendimin. Ndryshe Deputeti Kelmendi ka ripërsëritur arsyet se pse ka vendosur të heq dorë nga kolaicioni me PDK-në. Për shkak të mos përmbushjes së premtimit për mbajtjen e shamisë në shkolla të femrave myslimane dhe për shkak të arrestimit pa të drejt të imamëve të vendit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here