Home ARTIKUJ Homoseksualizmi mëkat i madh që se duron toka

Homoseksualizmi mëkat i madh që se duron toka

homosexual(R)

Previous articleQëndrimi ndaj homoseksualizmit, lesbizmi dhe marrëdhënieve me kafshët?
Next articleRreziku nga homoseksualizmi – Fadil Musliu