Home ARTIKUJ Ata që na sollën presidentën e zarfit i gëzohen nënçmimit të muslimanëve

Ata që na sollën presidentën e zarfit i gëzohen nënçmimit të muslimanëve

amerikamezarfatesaj

Ata që na sollën presidentën e zarfit i gëzohen nënçmimit të muslimanëve

Tracey Ann Jacobson ka shkruar në profilin e saj në “Twitter” duke thënë: “Edhe njëherë, e përgëzojë Kosovën për qasjen e saj proaktive kundër luftëtareve të huaj dhe ekstremizmit”.

Policia e Kosovës, me urdhër të Prokurorisë Speciale të Republikës së Kosovës kanë arrestuar 13 persona, prej të cilëve 12 janë imam të Bashkësisë Islame të Kosovës.

Previous articleReagon presidentja e zarfit (Republikës së Bananeve)
Next articleIsh-UDB-ashët udhëheqin ‘Gjykatat & Prokuroritë në Kosovë’